Welkom, Aanmelden
Inschrijven Uitschrijven
-- prijs: oplopend prijs: aflopend naam: A tot Z naam: Z tot A nu op voorraad out-of-stock first sorteren op
Stadter losse bak tbv chocolade smelter
Met behulp van deze chocolade smelter smelt je makkelijk en gecontroleerd chocolade.
Suikerthermometer waarmee u temperaturen kunt meten van +25 tot +200 graden.
Thermometer waarmee u temperaturen kunt meten van - 50 tot + 300 graden.
Handig hulpmiddel bij het werken met chocolade en patisseriegebak.
Marmeren plank voor o.a. het tempereren van chocolade
Handig hulpmiddel bij het afsmeren van uw taarten met (buttercream)-icing.
Deze painters zijn het hulpmiddel voor het aanbrengen van accenten in chocolade/lollievormen, maar ook zeer geschikt voor het werken met icing.
Dit doseerflesje is hét hulpmiddel voor het aanbrengen van accenten in chocolade/lollievormen, maar ook zeer geschikt voor het werken met icing.
10 cm lange stokjes geschikt om lollies mee te maken.
items: 10 20 50
Voer een productnaam in
Uw winkelwagen bevat geen producten.
Verzendkosten 0,00 € Totaal 0,00 €
Winkelwagen Afrekenen
Alle nieuwe producten
Alle aanbiedingen
Mijn verlanglijst